Η Αριστερή Πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται για πολιτικό αιφνιδιασμό του Τσίπρα!

Πηγές στην Αριστερή Πλατφόρμα , ανέφεραν ότι επιδίωξη του σημερινού πρωθυπουργού είναι να κλείσει όλα τα θέματα και να πάει σε εκλογές μέσα στον Σεπτέμβριο και εντός 22 ημερών, δηλαδή όσο του επιτρέπει το Σϋνταγμα.
Παρά τις δυσκολίες που υφίσταται η πτέρυγα Λαφαζάνη λόγω της συντομίας του χρόνου και του γεγονότος ότι δεν χρηματοδοτείται από γνωστά ή άλλα συμφέροντα, εντούτοις πρόκειται να κατέβει ως πολιτικός σχηματισμός, υποστηριζόμενος, όπως εκτιμάται, από το σύνολο της παλαιάς βάσης του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και όλες τις αντιμνημιακές δυνάμεις όπως διαμορφώθηκαν στην πορεία του προς την εξουσία.

Οι ίδιοι κύκλοι της πτέρυγας του Παναγιώτη Λαφαζάνη εκτιμούν ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα όλοι οι μετασχηματισθέντες σε υποστηρικτές της κυβέρνησης – πάση θυσία – και με πλήρη εφαρμογή νέου σκληρότερου μνημονίου θα έχουν φθαρεί και θα έχουν εντελώς εκπέσει στην λαϊκή εκτίμηση.

Η πτέρυγα του Παναγιώτη Λαφαζάνη εκτιμά ακόμα ότι δεν θα κατέβουν μαζί Τσίπρας και Καμμένος διότι λόγω μνημονίου έχουν υποστεί αποσύνθεση και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η παρουσία ενός δεξιού κόμματος στα πλευρά του Αλέξη Τσίπρα που επιχειρεί να δικαιολογήσει το νέο μνημόνιο, δεν πρόκειται να του προσφέρει απολύτως τίποτα.

Αξίζει να σημειωθεί τέλος πως σε όλη τη χώρα δουλεύει η Αριστερή Πλατφόρμα αναλύοντας σε όλους τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ τι έχει κάνει ο Τσίπρας και οι γύρω του…

Σχόλια