ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΕΤΣΙ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!

ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!
ΜΕ ΝΟΜΟ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΞΕΠΛΥΝΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!
ΚΟΛΑΦΟΣ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕ Η Τ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.
Τα έγγραφα που παρουσιάζει σήμερα το Ολυμπία αποκαλύπτουν πως στήθηκε το μεγάλο κόλπο… Μεϊμαράκη – Βενιζέλου και Γερμανών, όχι μόνον για να σηκώσουν εκατομμύρια από το δημόσιο ταμείο, αλλά και για να καθαρίσουν τις ευθύνες τους με τον κατάπτυστο νόμο, τον οποίον κατακεραυνώνει η στρατιωτική δικαιοσύνη!
Από τα έγγραφα – ντοκουμέντα προκύπτει ξεκάθαρα ότι Μεϊμαράκης και Βενιζέλος ήταν αδύνατον να στήσουν τυχαία το κόλπο και να συγκαλύψει ο ένας τον άλλον. Από τα 104 εκατομμύρια του Μεϊμαράκη για να αγοράσει εκσυγχρονισμό και εντέλει να μην παραλάβει τίποτα, από την «επιφοίτηση» Βενιζέλου να πετάξει στα σκουπίδια ότι είχε πληρώσει το Ελληνικό δημόσιο και να παραγγείλει δύο ΝΕΑ υποβρύχια από έναν άθλιο προμηθευτή, να τα πληρώσει ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ από ότι ο Τσοχατζόπουλος, να δώσει δωρεάν τα ναυπηγεία στον Σάφα και να υπογράψει ΑΣΥΛΙΑ στα γερμανικά λαμόγια την ίδια στιγμή που η Γερμανική δικαοσύνη αποκάλυπτε τον χορό της μίζας, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.
Οι Γερμανοί τσέπωσαν, συντόνισαν και Μεϊμαράκης – Βενιζέλος εκτέλεσαν.
Όσο για την κυρία Κωνσταντοπούλου, μπορεί να μην γνώριζε τι σκάνδαλο είχε στο γραφείο της. Μπορεί και τώρα «εντελώς συμπτωματικά» να εξυπηρετεί τους σχεδιασμούς του μαύρου μετώπου για παλινόρθωση των «ευεργετών» στο σύστημα εξουσίας. Το ότι δεν απάντησε στον Μεϊμαράκη που ισχυρίστηκε «αρχειοθέτηση» την ίδια στιγμή που ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ της έστειλε ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ την δικογραφία, μπορεί να φανερώνει και δόλο. εκτός εάν έλειπε από τον πλανήτη και «δεν άκουσε».

Σχόλια