ΒΟΜΒΑ! 60 πόθεν έσχες πολιτικών είναι προβληματικά

Προβληματικές εμφανίζονται, σύμφωνα με τον Γιώργο Βαρεμένο, 50 με 60 δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης νυν και πρώην βουλευτών που φαίνεται να έχουν "κενά", όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.
Εντός δέκα ημερών τους καλεί η Επιτροπή να προσκομίσουν τα απαραίτητα στοιχεία ενώ επιταχύνονται οι διαδικασίες για περαιτέρω έλεγχο.
Προτεραιότητα έχουν οι υπουργοί για να μην υπάρχουν "σκιές" στο πολιτικό σύστημα και να είναι όλα ξεκάθαρα ενώ στην περίπτωση του Σταθάκη η έρευνα επιβεβαιώνει ότι οικειοθελώς κατέθεσε συμπληρωματική δήλωση στο «πόθεν έσχες» του 2012 ενώ το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ περιλαμβάνεται στο πόθεν έσχες του 2013 . Όσον αφορά τον Αλέκο Φλαμπουράρη, η υπόθεση του ακόμα δεν έχει ελεγχθεί. Ο ορκωτός λογιστής κλήθηκε να συντάξει έκθεση στα επόμενα έτη, "αν υπάρχει παράνομος πλουτισμός".
Για τον Παύλο Χαϊκάλη και την off-shore εταιρία στην Κύπρο, διαπίστωσαν ότι είχε λάβει 30.000 ευρώ και θα ελεγχθεί αν αυτό το πόσο δηλώθηκε στην Ελλάδα ώστε να φορολογηθεί.
Στα χέρια των οικονομικών εισαγγελέων βρίσκεται η υπόθεση του Αλέξη Μητρόπουλου όπως ο κ. Βαρεμένος αναφέρει.ΠΗΓΗ:http://www.voicenews.gr/

Σχόλια