ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ: Γιατί η επέμβαση των Ρώσων στην Συρία απειλεί με παγκόσμια σύρραξη !

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν, ανακοίνωσε την ένταξη 150.000 νέων έφεδρων στρατιωτώνστις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις καθώς η χώρα εξαπέλυσε ένα νέο κύμα αεροπορικών επιδρομώνστην Συρία.

Παράλληλα οι δυνάμεις της Σιιτικής οργάνωσης Χεζμπολά και το Ιράν ετοιμάζονται για διεξαγωγή μεγάλης κλίμακας χερσαίων επιχειρήσεων κατά των δυνάμεων του Ισλαμικού Κράτους, αλλά και των άλλων ένοπλων ομάδων που πολεμούν κατά του Άσαντ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Βρετανικής Daily Mail, εκατοντάδες Ιρανοί στρατιώτες έχουν φτάσει ήδη στην Συρία κατά το διάστημα των δέκα τελευταίων ημερών. Αυτοί ενισχύονται κάθε μέρα με δυνάμεις της Χεζμπολά του Λιβάνου και άλλες δυνάμεις από το Ιράκ και το Αφγανιστάν.Σύμφωνα με Συριακές πηγές, οι Ιρανοί , εκτός από στρατιώτες, συγκεντρώνουν και άρματα μάχης, όπλα και πυρομαχικά και όλα δείχνουν ότι ετοιμάζονται για μεγάλη χερσαία επιχείρηση κατά των ανταρτών και των Τζιχαντιστών στη Συρία.Αντιδράσεις συνεχίζουν να προκαλούν οι ρωσικές αεροπορικές επιδρομές με τους Αμερικανούς να κάνουν λόγο για μη διαχωρισμένες επιθέσεις που πλήττουν δυνάμεις της Συριακής Αντιπολίτευσηςπου εκπαιδεύτηκαν από την CIA.

Σχόλια