ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ....ΚΑΡΟΤΟ.Τι λέει στην επιστολή παραίτησης του ο ΣακελλαρίδηςΤους λόγους της παραίτησής του περιγράφει με επιστολή ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, τονίζοντας ότι αδυνατεί να συμβάλει στην υλοποίηση της κυβερνητικής πολιτικής.

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης στην επιστολή του ευχαριστεί τους πολίτες της Α΄ Αθηνών για την στήριξή τους στο πρόσωπό του και τον πρωθυπουργό «για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε αναθέτοντας μου μία κρίσιμη κυβερνητική θέση, αλλά και για την κατανόηση του στη μετέπειτα αποστασιοποίησή μου»
Ολόκληρη η επιστολή:

«Πριν από λίγο γνωστοποίησα στον Πρόεδρο της Βουλής με επιστολή την παραίτησή μου από το βουλευτικό αξίωμα και αφού προηγουμένως είχα ενημερώσει τον Πρόεδρο και την Γραμματέα της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο λόγος για αυτή μου την κίνηση είναι ότι αδυνατώ να συμβάλω στην υλοποίηση της κυβερνητικής πολιτικής. Η επιλογή της παραίτησης αλλά και της απόσυρσης από την κεντρική πολιτική σκηνή αποτελούν για εμένα μονόδρομο.
Θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες της Α’ Αθήνας για την εκλογή μου τον Γενάρη. Όσες και όσους συνεργαστήκαμε από τότε μέχρι και σήμερα. Θέλω όμως να ευχαριστήσω και τον Πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε αναθέτοντας μου μία κρίσιμη κυβερνητική θέση, αλλά και για την κατανόηση του στη μετέπειτα αποστασιοποίησή μου.
Προφανώς και αναλαμβάνω τις ευθύνες που μου αναλογούν από τη δεκάμηνη κοινοβουλευτική μου θητεία.»

Γαβριήλ Σακελλαρίδης

Σχόλια