Ο ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΥΠΟΥΡΓΟΙ Μόνο απαγωγές δεν κάνει η "παράγκα" της Συγγρού!


Ενώ έχει γίνει σάλος με την αποκάλυψη του Βηματοδότη για το γραφείο των δύο υπουργών στη λεωφόρο Συγγρού,άνθρωποι των οποίων εμφανίζονται σύμφωνα με το δημοσίευμα να ..

λαμβάνουν γρηγορόσημο (κάνουν ταμείο 50.000 ευρώ τη μέρα) για να διεκπεραιώνουν υποθέσεις ιδιωτών και επιχειρηματιών με το Δημόσιο-η κυβέρνηση τηρεί σιγή ασυρμάτου.

Εκτός από τον Βηματοδότη και ο γαλάζιος βουλευτής Αυγενάκης έκανε σχετική ερώτηση στη Βουλή αλλά απάντηση δεν πήρε.
Σήμερα ο τρομερός Βηματοδότης επανέρχεται δριμύτερος και αποκαλύπτει ότι ο άνθρωπος που νοίκιασε το γραφείο είναιμεγαλοεργολάβος με βαμμένα μαλλιά-δηλαδή βαψομαλλιάς!
Εάν έτσι έχουν τα πράγματα δεν θα μάς εκπλήξει εάν το εν λόγω γραφείο αρχίσει να κάνει και απαγωγές ζητώντας λύτρα εκατομμυρίων ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κυριακάτικες εφημερίδες ετοιμάζουν ρεπορτάζ με ντοκουμέντα-φωτιά. Θα γίνει σεισμός.
Έχει βρωμίσει η πιάτσα.
Ακολουθεί το σημερινό δημοσίευμα του Βηματοδότη>
Ενας μεγαλοεργολάβος (με χαρακτηριστικά βαμμένα μαλλιά) φαίνεται πως είναι ο άνθρωπος, όπως μου λένε, που νοίκιασε το περίφημο γραφείο στη λεωφόρο Συγγρού, για λογαριασμό δύο υψηλόβαθμων προσώπων της κυβέρνησης (συνεπικουρούμενων και από ένα τρίτο κυβερνητικό πρόσωπο), όπου συνεργάτες τους δέχονται πολίτες και αντιμετωπίζουν με το αζημίωτο διαφορές «εκκρεμότητές» τους.
Η αποκάλυψη έγινε, μετά από οργισμένες καταγγελίες συριζαίων, από τον ΒΗΜΑτοδότη της Κυριακής και ήδη ο βουλευτής της ΝΔ Ελ. Αυγενάκης κατέθεσε ερώτηση προς τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα και τους υπουργούς Εσωτερικών και Δικαιοσύνης με την οποία ζητεί να μάθει σε ποιες ενέργειες έχει προχωρήσει η κυβέρνηση ώστε να μπει λουκέτο σε αυτό το παρα-γραφείο διευθετήσεων ζητημάτων πολιτών.
Εως τώρα η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα και αποφεύγει είτε να διαψεύσει την είδηση είτε να βάλει λουκέτο στο γραφείο παρά το γεγονός ότι οι καταγγελίες για τη λειτουργία του και η σύνδεσή του (με το αζημίωτο) με τον μεγαλοεργολάβο πληθαίνουν μέρα με τη μέρα.

Ιδού η αρχική αποκάλυψη του Βηματοδότη>
Σκιώδες "υπερυπουργείο" επί της λεωφόρου Συγγρού, έχουν στήσει με το αζημίωτο δύο υψηλόβαθμοι συριζαίοι στη Συγγρού.

Πρόκειται για παράκεντρο εξουσίας στο οποίο προστρέχουν ιδιώτες και επιχειρηματίες που έχουν ανοιχτές υποθέσεις με το δημόσιο, όπως επιστροφή ΦΠΑ ή απόδοση των οφειλομένων του Δημοσίου σε κάποιον προμηθευτή.

Την αποκάλυψη κάνει το ΒΗΜΑ και συγκεκριμένα ο πάντα ενημερωμένος Βηματοδότης.

Η πλάκα είναι ότι το συγκεκριμένο "υπερυπουργείο" λειτουργεί με το γνωστό "γρηγορόσημο" σύμφωνα με τον Βηματοδότη.

Από αυτή την άποψη είναι με το καλημέρα επικερδές -το «κοπτήρι» κόβει, κατά τα θρυλούμενα, κοντά στις 50.000 ευρώ την ημέρα, σύμφωνα πάντα με τον Βηματοδότη.

(Γύρευε να τους δώσει κι αυτούς στεγνά ο Πανούσης με τίποτε ηχογραφημένες συνομιλίες)

Γράφει ο Βηματοδότης>

Διάφοροι εξοργισμένοι συριζαίοι μου μεταφέρουν ότι δύο υψηλόβαθμα πρόσωπα της κυβέρνησης έχουν νοικιάσει ένα γραφείο επί της λεωφόρου Συγγρού όπου συνεργάτες τους δέχονται πολίτες και αντιμετωπίζουν με το αζημίωτο τις διάφορες «εκκρεμότητές» τους. Με δυο λόγια, στους κύκλους του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λόγο για ένα γραφείο διευθετήσεων και εξυπηρετήσεων, δηλαδή μια μηχανή παρα-διοίκησης η οποία λύνει, υποτίθεται, θέματα πολιτών. Οπως όμως σας προανέφερα, με το αζημίωτο...

Τώρα, θα ρωτήσετε, τι είδους εξυπηρετήσεις διευθετεί το εν λόγω γραφείο; Οσα έχουν να κάνουν με τις σχέσεις πολιτών και Πολιτείας, δηλαδή, για παράδειγμα, ταχύτερη επιστροφή του ΦΠΑ ή απόδοση των οφειλομένων του Δημοσίου σε κάποιον προμηθευτή. Και πώς λειτουργεί; Πάρα πολύ απλά θα έλεγα με το παλαιό, παραδοσιακό και δοκιμασμένο ελληνικό σύστημα, αυτό του «γρηγορόσημου». Προσφέρεις ένα «δωράκι» και το γραφείο «καθαρίζει»...
Είναι τέτοιος ο θόρυβος που έχει προκληθεί από τη λειτουργία του που ορισμένοι λένε ότι έχει μετατραπεί σε... εργοστάσιο και για όσους δεν γνωρίζουν σε μηχανή παραγωγής χρήματος (μαύρου προφανώς). Το «κοπτήρι» κόβει, κατά τα θρυλούμενα, κοντά στις 50.000 ευρώ την ημέρα. Για τέτοια ποσά μιλάμε. Προφανώς δεν τολμώ ούτε να το πιστέψω ούτε καν να το διανοηθώ ότι μπορεί να γίνονται τέτοια πράγματα επί αριστερής διακυβερνήσεως. Ετσι αναμένω με λαχτάρα είτε διαψεύσεις είτε λουκέτο στην εταιρεία των δύο αξιόμαχων στελεχών του κυβερνώντος κόμματος.
http://kourdistoportocali.com/post/48245/paraga

Σχόλια