ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ SKY NEWS ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Με πλαστό διαβατήριο έφτασε στο Παρίσι ένας από τους τρομοκράτες σύμφωνα με το Sky News επικαλούμενο ανώτατο κυβερνητικό παράγοντα από την Ελλάδα.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα πρόκειται για έναν αλγερινό που πήγε στη Συρία για εκπαίδευση από το Ισλαμικό Κράτος και επέστρεψε στη Γαλλία με πλαστό διαβατήριο.
Η πληροφορία αυτή δόθηκε στον ανταποκριτή του Sky News στη Μέση Ανατολή Sherine Tadros από Έλληνα αξιωματούχο της ελληνικής κυβέρνησης. Το άτομο αυτό κατάφερε να φτάσει στη Γαλλία περνώντας από πολλές άλλες χώρες και από την Ελλάδα, μέσω Λέρου με το πλαστό συριακό διαβατήριο.
Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος ότι οι ελληνικές αρχές πιστεύουν ότι δεν είναι μόνο ένας από τους τρομοκράτες που πέρασε από την Ελλάδα για να φτάσει στο Παρίσι.

Πάντως όπως σημειώνεται, δεν είναι ξεκάθαρο αν ο συγκεκριμένος αλγερινός τρομοκράτης που επικαλείται ο Έλληνας αξιωματούχος, είναι η ίδια περίπτωση με το διαβατήριο που βρέθηκε σε έναν από τους καμικάζι στο Παρίσι και έχει ταυτοποιηθεί από τις ελληνικές αρχές.
Σχόλια