Σαμαράς-Βενιζέλος στην συνάντηση του Παλαιού Ψυχικού για το νέο κόμμαΗταν όλοι τους εκεί. Στο σπίτι της παραδοσιασικής πολιτικής οικογένειας στη Φιλοθέη. Δύο από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες της χώρας πήραν την πρωτοβουλία της συνάντησης. Ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος βρέθηκαν επίκεντρο. Εξι-εφτά επιχειρηματίες συμπλήρωναν την ομάδα που έδειχνε αποφασισμένη να προχωρήσει στην επόμενη κίνηση.

Aπό την Ιόλη Πιερίδη

Οι Σαμαράς και Βενιζέλος δεν έκρυβαν την απογοήτευσή τους για το καταστροφικό έργο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Κοινός τόπος για ολόκληρη την παρέα η διαπίστωση.

-Δεν μπορούμε να μείνουμε με σταυρωμένα χέρια, δεν πρέπει να τους αφήσουμε να καταστρέψουν την χώρα…

Οταν έφτασε η κουβέντα στην Νέα Δημοκρατία οι παριστάμενοι έκαναν λόγο για αργά αντανακλαστικά του κόμματος.

-Χρειάστηκε να περάσουν εβδομάδες για να πάρει θέση ο Κυριάκος για το έκτρωμα του Κατρούγκαλου. Δεν είναι δυνατόν να αγνοεί η αξιωματική αντιπολίτευση τις συνθήκες στην κοινωνία και το εκρηκτικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί. Δεν είναι δυνατόν να ταυτίζεται σχεδόν με την κυβέρνηση στην αντιμετώπιση των αγροτών…

Οπως ήταν φυσικό η συζήτηση έφτασε στο ζητούμενο, την δημιουργία ενός κόμματος στο χώρο του Κέντρου.

Επεσαν μάλιστα στο τραπέζι και ιδέες για την ονοματοδοσία.

-Δημοκρατική Αναγέννηση…

Ηταν το όνομα που άρεσε στους πιο πολλούς. Ανανέωσαν το ραντεβού τους για το σαββατοκύριακο…

Σχόλια

  1. Συγνώμη ρε παιδιά , και αυτοί την έσωσαν την χώρα όταν είχαν το πάνω χέρι;;; Έτσι για να καταλάβω μήπως βρίσκομαι σε διαφορετική χώρα τα τελευταία 8 χρόνια.!!! Ώρα είναι να μας πείτε ότι τους έδωσε τις ευλογίες του ο ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου