Παραιτείται ο Καμμένος; Έδωσε εντολή να μαζέψουν τα πραγμάτα τουΣτα άκρα βρίσκονται οι σχέσεις του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο.
Ο Πάνος Καμμένος υπερθεματίζει την αποπομπή του Γιάννη Μουζάλα, υποστηρίζοντας πως «δεν υπάρχουν γκάφες στην πολιτική».

Έως τώρα δεν βρέθηκε σημείο συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ όπως μεταδίδει το MEGA, ο διάλογος μεταξύ των δύο ανδρών ήταν ο εξής:

Τσίπρας: Ήταν ένα λάθος φραστικό, το πήρε πίσω αμέσως και ζήτησε συγγνώμη.

Καμμένος: Υπάρχει ένα βίντεο με υπουργό ελληνικής κυβέρνησης να λέει Μακεδονία. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Τσίπρας: Έχουν γίνει κατηγορηματικές δηλώσεις από την κυβέρνηση και θα γίνουν ακόμη πιο έντονες στο briefing που θα γίνει σε λίγο.

Καμμένος: Εγώ δεσμεύομαι από την απόφαση των πολιτικών αρχηγών. Λυπάμαι αλλά δεν μπορεί να μείνει.

Τσίπρας: Όμως τώρα έχουμε Σύνοδο Κορυφής και κρίσιμη.

Σημειώνεται ότι σε συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, νωρίτερα ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι «ο κ. Μουζάλας είναι εκείνος ο οποίος οφείλει αυτή τη στιγμή, έχοντας παραδεχτεί ότι έκανε σφάλμα, όπως λέει ο ίδιος, να παραιτηθεί», ενώ προσέθεσε ότι «δεν υπάρχουν γκάφες στην πολιτική».

«Δεν μπορεί τη στιγμή που ο πρωθυπουργός φεύγει για να πάει ισχυρός στην Ευρώπη, την ώρα που στο οικονομικό θέμα έχουμε φτάσει πλέον να συζητάμε το τέλος της αξιολόγησης και τη διαγραφή του χρέους να έχουμε τέτοιες δηλώσεις οι οποίες είναι εθνικά επιζήμιες και προκαλούν τον ελληνικό λαό», ανέφερε ακόμη ο κ. Καμμένος, προσθέτοντας ότι «δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει ο κ. Μουζάλας».

Τονίζεται ακόμη ότι, σύμφωνα με το militaire.gr, o ΥΕΘΑ όχι μόνο ακύρωσε την αναχώρησή του για τις ΗΠΑ, που ήταν προγραμματισμένη για αύριο, αλλά kai έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να μαζέψουν τα προσωπικά του αντικείμενα από το γραφείο του στο ΥΠΕΘΑ!

Πάντως από την πλευρά των Ανεξάρτητων Ελλήνων τονίζεται ότι δεν τίθεται ζήτημα ρήξης των κυβερνητικών εταίρων ή αποχώρησης

alfavita.gr

Σχόλια