ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ; Οι εγχειρήσεις και τα φάρμακα που τον έχουν κάνει νευρικό

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η τετραήμερη επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου στις ΗΠΑ.
Παρά τις τεράστιες προσπάθειες της τουρκική πλευράς ο Πρόεδρος Ομπάμα αρνείται να συναντηθεί με τον κ. Ερντογάν.
Φήμες λένε ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος δεν θα παραστεί ούτε στα εγκαίνια του μεγάλου τεμένους στο Μέριλαντ ακριβώς για να μην συναντηθεί...
έστω και λίγα λεπτά μαζί του.
Φιλοκυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι ο κ. Ερντογάν θα έχει επαφές με το ισχυρό εβραϊκό λόμπυ, αλλά και με τον αντιπρόεδρος Τζόν Μπάιντεν. Το μόνο σίγουρο κομμάτι του ταξιδιού είναι η ομιλία που θα κάνει στο Brooking Institude. Αλλά και για αυτήν λέγεται ότι γίνονται παρασκηνιακές διαπραγματεύσεις για να μην τεθούν “δύσκολα κι ενοχλητικά” ερωτήματα για το σκάνδαλο δωροδοκίας του ιρανού Ζαρράμπ που κρατείται στην Αμερική, σύμφωνα με το Militaire.gr.
Ο γνωστός συγγραφέας και αρθρογράφος κ. Σονέρ Γιαλτσίν ασχολείται σήμερα με το θέμα υγείας του κ. Ερντογάν . Μέχρι στιγμής, γράφει, διέρρευσε στον Τύπο ότι ο κ. Ερντογάν αντιμετώπισε προβλήματα υπογλυκεμίας, επιληψίας, αφαίρεση καλοήθης όγκου από τον εγκέφαλο και αφαίρεση τμήματος εντέρου. Το θέμα της υγείας του Προέδρου απασχόλησε τον συγγραφέα εξαιτίας της νευρικότητας , επιθετικότητας και αντιδραστικότητας που παρουσιάζει ο κ. Ερντογάν τον τελευταίο καιρό. Η αλλοίωση του χαρακτήρα και του ψυχισμού ενός ανθρώπου μπορεί να οφείλεται και σε φαρμακευτική αγωγή. Το ίδιο φαίνεται να ισχύει και για τον Τούρκο Πρόεδρο. Όπως επισημαίνει ένας γιατρός στον κ. Σονέρ τα φάρμακα που θα παίρνει ο κ. Ερντογάν δικαιολογούν απόλυτα την συμπεριφορά του.

Σχόλια