ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΜΑΞΙΜΟΥ… «ΡΑΜΠΟ» ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΜΑΡΕΒΑ – ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ (& ΚΑΝΤΑ) – ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες  ειδικό κλιμάκιο (και όχι μόνο) έχει λάβει άνωθεν εντολή από τον κ. Τρύφωνα Αλεξιάδη, κατόπιν «παραγγελιάς» Μαξίμου, να ψάξει εξονυχιστικά το πόθεν έσχες του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ακόμη και ..

για την εποχή που δεν ήταν βουλευτής της ΝΔ.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή  «Το Μαξίμου ακούει;» στο kontra channel τα ξημερώματα της Δευτέρας (18/4), ο σε έλεγχος γίνεται σε βάθος και αφορά τόσο την περίοδο κατά την οποία ο σημερινός πρόεδρος της ΝΔ ηγούνταν θυγατρικής της Εθνικής Τράπεζας, όσο και το χρονικό διάστημα που φέρεται να απέκτησε έναν μεγάλο αριθμό ακινήτων και μετοχών στο ΧΑ Αθηνών, αλλά και στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.
Ο κ. Πάρις Κουρτζίδης  αποκάλυψε ακόμη ότι οι πληροφορίες που έχει στη διάθεση του λένε πως, ο έλεγχος επεκτείνεται και στις δραστηριότητες της συζύγου του κ. Μητσοτάκη, κας Μαρέβας Γκραμπόφσκι, καθώς και στις οικονομικές και επιχειρηματικές σχέσεις που η ίδια είχε αναπτύξει με τον μετέπειτα σύμβουλο του κ. Αντώνη Σαμαρά, τον περιβόητο κ. Σταύρο Παπασταύρου, του οποίου το όνομα εμφανίζεται φαρδύ – πλατύ σ’ όλες τις «αμαρτωλές λίστες» των «οικονομικών παραδείσων» της Υφηλίου που βλέπουν το φως της δημοσιότητας διεθνώς (βλ. «λίστα Λαγκάρντ», «Panama Papers» κοκ).
Το πρωί δε της Δευτέρας (18/4, ώρα 11πμ-1μμ), ο κ. Κουρτζίδης, στην εκπομπή του «Red Pepper News» στο ραδιοφωνικό σταθμό ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94FM ήταν ακόμη πιο αποκαλυπτικός, λέγοντας ότιη εντολή του Μαξίμου περιλαμβάνει και τον κ. Βαγγέλη Βενιζέλο, καθώς φέρεται να έχει διαμεσολαβήσει στις θαλασσο-δανειοδοτήσεις της εφημερίδας «Μακεδονία», ενώ ο κ. Παπασταύρου φέρεται να ελέγχεται και για τυχών σχέσεις με τον Κάντα και το ξέπλυμα «μαύρου χρήματος» των «αμαρτωλών εξοπλιστικών προγραμμάτων». Σχέσεις που οι «κακές γλώσσες» του Μεγάρου λένε ότι πιθανόν να φέρουν στο φως ένα όνομα-έκπληξη που είχε «κάνει εικόνισμα» τονΠαπασταύρου…

πηγή

Σχόλια