Ειδικό Δικαστήριο σε όσους συμμετείχαν στο WikiGate

Tεμαχίζουν τον Τσίπρα και μαζί του τον ελληνικό λαό. Αυτό είναι το τίμημα των Υποκλοπών.

Το κόστος θα είναι αβάσταχτο για τον ελληνικό λαό. Ο δημοσιογράφος του ΒΗΜΑτος Νίκος Χασαπόπουλος θα γράψει στο προφίλ του στο facebook: Μόνο και μόνο που έστησαν την «παγίδα» με τις υποκλοπές τους χρειάζεται ειδικό δικαστήριο (όλους χωρίς εξαίρεση που ήταν μέσα στο κόλπο- και νομίζω ότι καταλαβαινόμαστε). Πίστευαν οι άφρονες ότι είχαν να κάνουν με κουτόφραγκους. Ιδού οι συνέπειες της αφροσύνης τους.

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Wolfgang Schaeuble δήλωσε πως δεν βλέπει ανάγκη αυτή τη στιγμή για τη σύγκλιση έκτακτης Συνόδου Κορυφής των ηγετών της Ε.Ε. για την Ελλάδα.

Ερωτηθείς στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου στο Βερολίνο για το εάν έχει έρθει η ώρα για μία τέτοια συνάντηση, ο Schaeuble απάντησε κατηγορηματικά “όχι” όπως μεταδίδει το Bloomberg.

Βρισκόμαστε στο σημείο όπου οι Θεσμοί στις συνομιλίες με την Ελλάδα δεν έχουν σημειώσει τόση πρόοδο” όση απαιτείται από τον πρόεδρο του Eurogroup Jeroen Dijsselbloem προκειμένου να συγκαλέσει συνάντηση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης.

Όταν καλυφθούν οι προϋποθέσεις, θα συγκληθεί η συνάντηση, είπε ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ, “δεν γνωρίζω να είναι προγραμματισμένο οτιδήποτε άλλο” αυτή τη στιγμή.

Πάντως ο Σόιμπλε όλο αυτό το διάστημα ήταν γλυκομίλητος, έκανε λόγο για πρόοδο στις διαπραγματεύσεις και δεν ανέβαζε τους τόνους.

Το ίδιο και τα στελέχη του ΔΝΤ. Είναι προφανές ότι τεμαχίζουν τον Τσίπρ με τέτοιο τρόπο ώστε ο λαός να χρεώσει όλη την ευθύνη της τραγωδίας που θα βιώσει (σε περίπτωση που περάσουν από τη βουλή τα μέτρα) στον πρωθυπουργό και την κυβέρνησή του.

Οι δανειστές όμως κατά βάθος αποφάσισαν να τεμαχίσουν την κυβέρνηση Τσίπρα όταν είδαν τις συνομιλίες τους να δημοσιεύονται στα Wikileaks.

Σχόλια