Από "κόσκινο" η Παναγιωταρέα για τα 8000 ευρώ από το Ερρίκος Ντυνάν του Μαρτίνη


Η δημοσιογράφος που είχε αναλάβει επί Σαμαρά την επικοινωνία για τον Τάφο της Αμφίπολης ήταν διορισμένη στο νοσοκομείο επί διοικήσεως Ανδρέα Μαρτίνη.


Σύμφωνα με τα όσα έκαναν το γύρο του διαδικτύου η Παναγιωταρέα φέρεται να λάμβανε 8.000 ευρώ το μήνα χωρίς να γίνει συγκεκριμένο τί ακριβώς έκανε στο νοσοκομείο. Οι περισσότεροι βέβαια έκαναν λόγο για «επικοινωνία».

Η επιβεβαίωση τελικά έρχεται από την ίδια τη δημοσιογράφο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.
«Σιγά την “αποκάλυψη”. Εργάστηκα το 2010 για την επικοινωνία. 3000 μεικτά μηνιαίως. Πού είναι “άγνωστο”; Έχετε πρόβλημα»;, έγραψε χαρακτηριστικά η Παναγιωταρέα επιβεβαιώνοντας ότι εργαζόταν στην «επικοινωνία» του Νοσοκομείου παίρνοντας 3.000 μεικτά το μήνα.

Μάλλον η κ. Παναγιωταρέα θεωρεί πως τα 3.000 ευρώ το μήνα είναι λίγα, γι’ αυτό άλλωστε απευθύνεται επιθετικά (σ.σ έχετε πρόβλημα;) στον χρήστη του twitter που της επισύναψε την παρακάτω φωτογραφία.


Βέβαια, η δημοσιογράφος φαίνεται να ξεχνά ότι η ίδια σε ένα ξέσπασμα ηθικής μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook το 2012 είχε υπογραμμίσει ότι όταν την «τιμούν» σε κάποιο ΔΣ πηγαίνει πάντα με μία προϋπόθεση: «Ούτε ένα ευρώ αμοιβή»!.
Είναι να απορεί πάντως κανείς με την ικανότητα της κ. Παναγιωταρέα να… «τρουπώνει» σε διάφορες θέσεις που σχετίζονται είτε άμεσα είτε έμμεσα με το δημόσιο.
http://www.koutipandoras.gr/Αναρτήθηκε από Παπατζήδες Μπλογκ 

Σχόλια