Οι φάκελοι-φωτιά του Καμμένου οδηγούν πολιτικούς αρχηγούς στο εδώλιο
Kλειδωμένους σε θυρίδες, δικηγορικά και συμβολαιογραφικά γραφεία ανά τον πλανήτη, έχει ο αρχηγός των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος φακέλους-φωτιά για υποθέσεις που θα μπορούσαν να αλλάξουν ακόμη και ηγεσίες κομμάτων προκαλώντας χάος και αναδιάταξη της πολιτικής ζωής. Ακόμη και ο δικηγόρος του Breaking(“Better Call Saul”)Bad έχει στην κατοχή του φακέλους του Πάνου Καμμένου.Από τον Ian Ford

O αρχηγός των ΑΝΕΛ είναι από τους λίγους Ελληνες που έχουν συνομιλήσει με τον Κάρλος (Ilich Ramírez Sánchez), το Τσακάλι, ο οποίος είναι Βενεζουελάνος όπως και ο μουρντάρης πρέσβης. Ο Καμμένος έχει πετάξει ως το Λονδίνο για να συναντήσει τον Σύρο επιχειρηματία Fouad Al-Zayat ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που έδωσε την μίζα πολλών εκατομμυρίων στο πρώην υπουργό Εθνικής Αμυνας Άκη Τσοχατζόπουλο για την αγορά των ρωσικών αντιαεροπορικών συστημάτων TOR-M1.

Το Αρχείο του αρχηγού των ΑΝΕΛ είναι πολύτιμο για τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και για τα στελέχη της Δικαιοσύνης που ξεσκονίζουν κάποιους καυτούς φακέλους ή ερευνούν πρόσωπα που φρόντιζαν να μένουν πάντα στο ημίφως και το παρασκήνιο παρότι είχαν (και έχουν) κομβικούς ρόλους στην επικοινωνία γενικότερα.Πάρτε παράδειγμα αυτή την ενδιαφέρουσα είδηση που κάνει λόγο για πλήρη ανατροπή στην υπόθεση Χριστοφοράκου (διά μέσω της Realnews) και τις μίζες σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για χάρη του συστήματος ασφαλείας C4I για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που πληρώθηκε 7 και 8 φορές πάνω από την αξία του και δεν λειτούργησε ποτέ.

Οι δικαστές με το υπ. αριθμόν 852 βούλευμά τους διατάσσουν τον εφέτη ανακριτή που χειρίστηκε την υπόθεση να προχωρήσει σε περαιτέρω ανάκριση, προκειμένου να απαγγελθούν στον άλλοτε ισχυρό άνδρα της Siemens Ελλάς, Μιχάλη Χριστοφοράκο που ουσιαστικά φυγοδικεί στο Μόναχο,οι κατηγορίες της ενεργητικής δωροδοκίας, της ηθικής αυτουργίας στην απιστία με την επιβαρυντική περίσταση του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου και της ηθικής αυτουργίας στο αδίκημα της ψευδούς βεβαίωσης.Στην εισαγγελική πρόταση ο Στ. Κωσταρέλλος είχε την άποψη ότι ο φυγόδικος Χριστοφοράκος πρέπει να απαλλαγεί όχι μόνο για το αδίκημα της απάτης αλλά και της δωροδοκίας.

Όπως σημείωνε, δεν δωροδόκησε κρατικούς υπαλλήλους, αλλά τα εκατομμύρια που δόθηκαν για να κλείνει όλες τις μεγάλες δουλειές στη χώρα μας η γερμανική εταιρεία ήταν δωρεά προς τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Από το αποδεικτικό υλικό που συγκεντρώθηκε και ειδικότερα από τις καταθέσεις μαρτύρων, τις κινήσεις τραπεζικών λογαριασμών των αρμοδίων για την παρακολούθηση του έργου και στη συνέχεια των μελών των Επιτροπών Ελέγχου καιΠαραλαβής Προμήθειας C4I, τις κινήσεις τραπεζικών λογαριασμών των στελεχών της ελληνικής εταιρείας Siemens A.E. (Μιχάλης Χριστοφοράκος, Διονύσιος Δενδρινός), καθώς και άλλων στελεχών της ίδιας υποκατασκευάστριας μέρους του όλου έργου εταιρείας, δεν προέκυψε κανένα στοιχείο με διακίνηση χρηματικών ποσών προς υπαλλήλους (μέλη των αρμόδιων επιτροπών για την παρακολούθηση του έργου και την παραλαβή αυτού) ή άλλα υπηρεσιακά στελέχη που είχαν καθ’ οιονδήποτε τρόπο εμπλακεί στη προμήθεια του συστήματος ασφάλειας C41…”

Κι αν από το αποδεικτικό υλικό τους τεράστιου σκανδάλου της Siemens “δεν προέκυψε κανένα στοιχείο με διακίνηση χρηματικών ποσών” ακόμη και από την υπόθεση του sushi bar του Κολωνακίου Li Li Shu προέκυψε από σπόντα η συμβίωση στελέχους καναλιού με διακοσμητή εσωτερικών χώρων, κουτσομπολιό που κάνει θραύση και προκαλεί αναταράξεις στα γαλαζοπράσινα νερά που ταξιδεύουν αμέριμνοι οι λούτσοι.

Ο Πάνος Καμμένος πιστεύει ότι το σκάνδαλο της Siemens μπορεί να οδηγήσει στην Δικαιοσύνη (και στην συνέχεια στη φυλακή) όλους σχεδόν τους εν δυνάμει πολιτικούς αντιπάλους του Τσίπρα και έτσι ο σημερινός πρωθυπουργός να κυβερνάει ώσπου να βαρεθεί…Η δε Μέρκελ θα μπορούσε να έχει καλέσει στο γραφείο της τον Χριστοφοράκο-ώστε να πληροφορηθεί από πρώτο χέρι την αξιολόγηση του εγχώριου πολιτικού προσωπικού που τελικά κατάφερε ο Τσίπρας…Στο μεταξύ μπορεί να εμφανισθεί και ο φυγάς, ο Καραβέλας…

Σχόλια