Σοκαριστικό VIDEO Ντόρας-Κυριάκου με τη Μέρκελ, εάν ο Τσίπρας παραιτηθεί τους πήρε μαζί του στη Κόλαση Δείτε τα αμοντάριστα πλάνα πριν τα καταπιεί ο ΑΝΤ1

Τα αμοντάριστα πλάνα από το συναρπαστικό VIDEO της συνάντησης Κυριάκου-Ντόρας με την Γερμανίδα καγκελάριο είναι αποκαλυπτικό και πολύ σωστά το σχολιάζει ο Χάρης Ζ. στο thefaq.gr. Τα πλάνα εμφανίζουν την Ντόρα να κάθεται ακριβώς απέναντι από τη Μέρκελ και να της μιλάει. Προφανώς της κάρφωνε στα γερμανικά τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα, της εξηγούσε πόσο κρατιστές είναι και πως εάν λίγο βοηθούσαν(η Μέρκελ και ο Σόιμπλε) ο Τσίπρας θα αναγκάζονταν να πάει σε εκλογές. Οταν αντελήφθησαν ότι γράφει η κάμερα, η Ντόρα τραβήχθηκε πίσω ώστε να εξέλθει του πλάνου και να φανεί ότι ο Κυριάκος ήταν ο συνομιλητής της Γερμανίδας και όχι εξωφυλαρούχας της συνάντησης. Τα VIDEOπλάνα εξακολουθούν να δημοσιεύονται αμοντάριστα στην ιστοσελίδα του ANT1 και σας καλούμε να τα δείτε πριν δωθεί γραμμή να κοπεί η επίμαχη σκηνή που δείχνει τη Ντόρα σαν τον κύριο συνομιλητή της Μέρκελ.

Μετά από αυτό και καθώς η ελληνική κοινωνία κοχλάζει και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όπου και να σταθούν γίνονται δεκτοί με άγριες αποδοκιμασίες, ο Τσίπρας όσο ακόμη προλαβαίνει πρέπει να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές. Να τις χάσει και να πάει σπίτι του ή στη Βενεζουέλα. Ο Κυριάκος θα γίνει πρωθυποργός και σε 6 μήνες θα αναγκασθεί κι αυτός να παραιτηθεί εξαιτίας της λαικής οργής και φυσικά σαν αποτυχημένος. Ο Λεβέντης έχει δίκιο όταν λέει ότι ο Μητσοτάκης δεν είναι μεταρρυθμιστής στη πράξη. Τον είδαμε σαν υπουργό-υπήρξε πιο αργόσυρτος από τον Μανιτάκη και εξίσου διστακτικός. Ο Τσίπρας είναι τελειωμένος. Εάν παραιτηθεί τώρα θα πάρει μαζί του στη Κόλαση και τον Κυριάκο κι εμείς θα ξεμπερδέψουμε και από τους δύο. Εαν εξακολουθήσει να παραμένει στην καρέκλα θα ρισκάρει να δούμε σκηνές Λιβύης στην Ελλάδα.

Σχόλια