Ο πατέρας του μακελάρη του Ορλάντο είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΑφγανιστάνΉταν τον Απρίλιο που ο Seddique Mateen, πατέρας του 29χρονου μακελάρη του Ορλάντο Omar Mateen, επισκέφτηκε το Κογκρέσο, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και συνάντησε τους πολιτικούς ηγέτες κατά τη διάρκεια ταξιδιού στην Ουάσιγκτον.
Ο υποψήφιος για πρόεδρος του Αφγανιστάν γράφει τακτικά ανοιχτές επιστολές στον Μπαράκ Ομπάμα και εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στους Ταλιμπάν που φιλοξενούν το Durand Jirga Show στο κανάλι Payam-e-Afghan που εκπέμπει από την Καλιφόρνια.
Σε φωτογραφίες από το ταξίδι του στην Ουάσιγκτον αναφέρεται στις συναντήσεις που είχε με τους Charlie Rangel, Dana Rohrabacher και Ed Royce.

Σε δεκάδες βίντεο που έχει αναρτήσει στο YouTube μιλά για ένα ευρύ φάσμα πολιτικών θεμάτων στη γλώσσα Dari. Σε ένα από αυτά μάλιστα ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για την προεδρία του Αφγανιστάν.
Λίγες μόνο ώρες πριν από τη σφαγή στο Ορλάντο, ο Seddique Mateen δημοσίευσε ένα βίντεο στο facebook που περιέγραψε ως κοινωνική δραστηριότητα για τις κοινότητες προκειμένου να αναπτύξουν μια καλή σχέση.


Στο βίντεο όπου φαίνεται να προσποιείται πως είναι ο πρόεδρος του Αφγανιστάν διατάζει τον εθνικό στρατό, την εθνική αστυνομία και τις μυστικές υπηρεσίες να συλλάβουν τους Karzai, Ashraf Ghani, Zalmay Khalilzad, Atmar και Sayyaf. "Είναι εχθροί των συμπατριωτών και της πατρίδας μας".

Πηγή: Dailymail

Σχόλια