ΣΟΚ - Μακελειό στην Κωνσταντινούπολη με νεκρούς - Σοκαριστικές εικόνες μετά την έκρηξη (ΦΩΤΟ)


Από την έκρηξη υπάρχουν δεκάδες τραυματίες

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και οκτώ έχουν τραυματισθεί από τη βομβιστική επίθεση κατά λεωφορείου της αστυνομίας στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Haberturk.

To λεωφορείο της τουρκικής αστυνομίας έγινε στόχος βομβιστικής επίθεσης στην περιοχή του Βεζνέτσιλερ της Κωνσταντινούπολης κατά την πρωινή ώρα αιχμής κοντά στο τουριστικό ιστορικό κέντρο της πόλης και στο Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης.

Από το σημείο ακούγονται πυροβολισμοί αλλά δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί αν υπάρχουν συμπλοκές ή αν πυροβολούν οι αστυνομικοί για εκφοβισμό.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει ασθενοφόρα ενώ η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή του ιστορικού κέντρου της Πόλης, σε ένα σημείο μόλις δυο χιλιόμετρα από την Αγία Σοφία.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης.

Η Τουρκία έχει γίνει στόχος επιθέσεων τζιχαντιστών, ενώ συνεχείς είναι και οι επιθέσεις κουρδικών οργανώσεων.


Νωρίτερα, το CNN Turk έκανε λόγο για πέντε τραυματίες. Κατά την ίδια πηγή, η έκρηξη σημειώθηκε σε ώρα αιχμής, όταν ένα παγιδευμένο με εκρηκτικά όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο στο σημείο, ανατινάχθηκε με τη χρήση τηλεχειριστηρίου την ώρα που διερχόταν λεωφορείο της αστυνομίας.


Οι ζημιές από το εσωτερικό του Πανεπιστημίου

Σχόλια