Όλα τα ονόματα των οφειλετών με χρέος άνω των 150.000 ευρώ


Στη δημοσιότητα έδωσε την Πέμπτη η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, εναρμονιζόμενη με τις επιταγές του μνημονίου, τα ονόματα όσων έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο άνω των 150.000 ευρώ,


Συνολικά αναρτήθηκαν 13.730 ονόματα οφειλετών που χρωστούν ποσά άνω των 150.000 ευρώΤα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν ....αφορούν σε ληξιπρόθεσμες δόσεις οφειλών με ημερομηνία λήξης έως τις 5 Ιουλίου 2015 και με προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής έως τις 5 Ιουλίου 2016.

Συνολικά αναρτήθηκαν 13.730 ονόματα οφειλετών του Δημοσίου, φυσικών και νομικών προσώπων, που είχαν λάβει από τις υπηρεσίες ειδοποιητήρια e-mail για να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους, αλλά δεν ανταποκρίθηκαν.

Εξαιρούνται οι περιπτώσεις, για τις οποίες έχει χορηγηθεί στον οφειλέτη διευκόλυνση για τμηματικές καταβολές του χρέους του και με την προϋπόθεση ότι αυτός είναι συνεπής με τους όρους της, καθώς και όταν - με δικαστική απόφαση - έχει διαταχθεί αναστολή της καταβολής των οφειλών αυτών.

Επίσης, ακολουθώντας σχετική γνωμοδότηση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, εξαιρούνται οι οφειλέτες (φυσικά πρόσωπα), των οποίων η οριστικοποίηση της οφειλής δεν έχει τελεσιδικήσει μέχρι σήμερα.


Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τη λίστα των ληξιπρόθεσμων οφειλών φυσικών προσώπων

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τη λίστα των ληξιπρόθεσμων οφειλών νομικών προσώπων

Σχόλια