ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πορίσματα-Ντοκουμέντα από ΤτΕ-Attica Bank που «καίνε» Σαμαρά-Μητσοτάκη-Βενιζέλο-Φώφη, κι άλλα παιδιά… [pics-έγγραφα]Κι ενώ με εξαιρετικό ενδιαφέρον αναμένεται να διεξαχθεί η προ ημερησίας συζήτηση στηΒουλή, την οποία ζήτησε κατ’ ουσίαν ο αρχηγός της αξιωματικής Κυριάκος Μητσοτάκης, καταγγέλλοντας την κυβέρνηση για διαπλοκή στην Attica Bank, αναφορές που υιοθέτησε και υπερθεμάτισε η αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, το RPNtv.gr φέρνει στο φως κατά αποκλειστικότητα δύο ντοκουμέντα-φωτιά: Απόρρητη Έκθεση Ειδικής Έρευναςτης Τράπεζας της Ελλάδας για τα «αμαρτωλά δάνεια» των κομμάτων ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, αλλά και το πόρισμα της Attica Bank για τον αφερέγγυο πιστούχο που ακούει στο όνομαΠανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα.

Όπως μπορείτε να δείτε ιδίοις όμασι στα παρακάτω έγγραφα, «Γιάννης κερνούσε και Γιάννης έπινε…», καθώς εις γνώση τους τα κόμματα εξουσίας -τότε- χρέωναν τη χώρα και τους Έλληνες φορολογούμενους πολίτες, επί συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Ήξεραν ακόμη και οι τράπεζες ότι δίνουν δάνεια που δεν θα πληρώνονταν ποτέ από τα κόμματα, αλλά από τους φορολογούμενους πολίτες!

Την ίδια ώρα, μάλιστα, που μιλούν για διαπλοκή και εγκαλούν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, πως δήθεν θα προσέλθει στην κουβέντα αυτή «ως κατηγορούμενος» και όχι «ως κατήγορος», ζητώντας άμεσα κιόλας εκλογές διότι ζημιώνει τη χώρα… ατάκες και συνθήματα που αλληλο-υιοθέτησαν ως δια μαγείας… οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Ποτάμι!

Το θράσος δε, που αφορά στο ΠΑΣΟΚ δεν έχει όρια, καθώς σε μια προσπάθεια να μη βρεθεί στη γωνία η κυρία Φώφη Γεννηματά, εξαιτίας των ποινικών διώξεων σε βάρος του οικονομικού διευθυντή του Κινήματος, Ροβέρτου Σπυρόπουλου, για τα «μαύρα ταμεία» του κόμματος τους, αλλά και από το πόρισμα της ίδιας της Attica Bank που λέει ότι το ΠΑΣΟΚ δανειοδοτήθηκε με επιπλέον 5 εκατ. ευρώ το 2010 -παρότι όφειλε της Μιχαλούς- κι ενώ έπρεπε να ξεκινήσει να πληρώνει τις δόσεις του από το 2011 και 2012, κάνει λόγο για νέα διαπλοκή Τσίπρα στην Attica Bank…

Κι όμως το ΠΑΣΟΚ παράνομα -όχι μόνο παράτυπα- έχει δανειοδοτηθεί το 2010 και μέχρι που ξεκίνησε η εξεταστική επιτροπή, δεν έχει υποστεί καμία απολύτως συνέπεια, ούτε καν όχληση, ενώ ακόμη και σήμερα δεν έχει πληρώσει ούτε σεντς(!), κι ας οφείλει συνολικά 6.511.369 ευρώ(!) – πλέον μη λογιστικοποιηθέντων τόκων. Όπως και πόρισμα για τα υπόλοιπα δάνεια, που έχουν πάρει από όλες τις συστημικές τράπεζες, η ΤτΕ δεν έφερε ποτέ στο φως, αν και υπήρχε απόρρητο έγγραφο της! Τελικά, όντως, ΝΔ – ΠΑΣΟΚ (συνεπικουρούμενα από το σημιτικό Ποτάμι) έχουν πάμπολλους λόγους να ζητούν εκλογές…Attica Bank – Δάνεια κομμάτωνAttica Bank – Δάνεια κομμάτων

Attica Bank – Δάνεια κομμάτων

Σχόλια