Με πλαστό μεταπτυχιακό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας που έγινε προϊστάμενος ΚΕΠ


Μία αποκάλυψη που μάλλον… παρεκκλίνει λιγάκι από την έννοια της αριστείας και της αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων, όπως τις εννοεί η Νέα Δημοκρατία, έκανε η εφημερίδα «Αυγή«, καθώς κάνει γνωστό ότι το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και προϊστάμενος του ΚΕΠ του Δήμου Αθηναίων, Βασίλης Πολυμερόπουλος, έχει καταθέσει πλαστό τίτλο μεταπτυχιακού.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επιτίθεται στη Νέα Δημοκρατία, καλώντας τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δώσει εξηγήσεις για το πλαστό πτυχίο του στελέχους του κόμματός του.

Όπως αναφέρει η Κουμουνδούρου, το πόρισμα του Σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης σχετικά με τα τυπικά προσόντα του στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Πολυμερόπουλου, αποτελεί κόλαφο για το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς και για τα πεπραγμένα του επικεφαλής της ΝΔ ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης στην κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά.

Σύμφωνα με το επίμαχο πόρισμα που φέρνει στη δημοσιότητα η εφημερίδα «Αυγή», ο Β. Πολυμερόπουλος, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, στέλεχος της ΔΑΚΕ Δημοσίου τομέα και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, είχε προαχθεί στην θέση του προϊστάμενου του ΚΕΠ του Δήμου Αθηναίων καταθέτοντας πλαστό τίτλο μεταπτυχιακού!

Συνεχίζοντας, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει: Με την έκδοση του πορίσματος, καταρρίπτονται οριστικά οι ισχυρισμοί του κ. Πολυμερόπουλου, ο οποίος, αμέσως μετά από αλλεπάλληλα ρεπορτάζ που είχε δημοσιεύσει η παραπάνω εφημερίδα για τα πεπραγμένα του που είχαν δημοσιευτεί τον περασμένο Οκτώβριο,ζητούσε την ανάκληση των δημοσιευμάτων μέσω του δικηγόρου του, υποστηρίζοντας πως είναι αναληθή.

Και σαν να μην έφταναν τα εξώδικα στην «Αυγή», ο αρχισυνδικαλιστής της ΔΑΚΕ δεν είχε διστάσει να προβεί σε απειλές εναντίον των μελών της παράταξης «Αυτόνομη Συνδικαλιστική Κίνηση», αλλά και των δημοτικών συμβούλων της παράταξης «Ανοιχτή Πόλη».

Μετά και από τα παραπάνω, γίνεται κατανοητό σε όλους τους πολίτες τι εννοεί ο πρόεδρος της ΝΔ όταν μιλά για «συμφωνία αλήθειας» και για «αριστεία», αλλά και πώς εννοεί τη διαδικασία της αξιολόγησης στο Δημόσιο.

Με άλλα λόγια, την ίδια στιγμή που ο Κ. Μητσοτάκης απέλυε καθηγητές και σχολικούς φύλακες, έκανε τα στραβά μάτια στις εξόφθαλμες παρατυπίες των στελεχών του κόμματός του. Δυστυχώς όμως γι’ αυτόν και το κόμμα του, οι πολίτες έχουν και μνήμη και κρίση. Αναμένουμε άμεσα εξηγήσεις από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Σχόλια