Συναγερμός στο Λος Άντζελες, μετά από πληροφορίες για «επικείμενη απειλή»
Ιδιαίτερα αυξημένα μέτρα έχουν λάβει οι Αρχές ασφαλείας στο Λος Άντζελες, μετά από ενημέρωση για επικείμενη απειλή κατά του σιδηροδρομικού δικτύου της πόλης.

Σύμφωνα με τους αξιωματούχους ασφαλείας στις ΗΠΑ, αλλά και τους αξιωματούχους των Αρχών ασφαλείας στο Λος Άντζελες, υπήρξε ειδοποίηση από τις αρχές ασφαλείας άλλης χώρας, για «συγκεκριμένη» απειλή κατά του «Red Line commuter rail system».

Έτσι, αυξήθηκαν τα μέτρα ασφάλειας και εκδόθηκε προειδοποίηση προς τους πολίτες.

«Πρόκειται για επικείμενη απειλή» δήλωσε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της αστυνομίας του Λος Άντζελες, Τσάρλι Μπεκ, στη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων.

«Ωστόσο, η αξιοπιστία της, χρειάζεται περαιτέρω επιβεβαίωση», υπογράμμισε.

Όπως επισημαίνουν οι αξιωματούχοι των υπηρεσιών ασφαλείας της «πόλης των αγγέλων», για την απειλή αυτή, ενημερώθηκε το FBI, από τις υπηρεσίες ασφαλείας άλλης χώρας, όπου κι εντοπίστηκε η απειλή, χωρίς ωστόσο να γνωστοποιηθεί η χώρα.

Ένας άντρας που τηλεφώνησε στις υπηρεσίες ασφάλειας της ξένης χώρας, ενημέρωσε τις Αρχές για επικείμενη επίθεση στον σταθμό τρένου κατά μήκος του δρόμου όπου βρίσκεται το θεματικό πάρκο των εγκαταστάσεων παραγωγής ταινιών (Universal Studios).

Σχόλια