ΣΚΑΝΔΑΛΟ η νέα δημοσκόπηση του κολλητού του Μητσοτάκη στον ΣΚΑΪ - Γελάει ο κόσμος
Η νέα δημοσκόπηση του εντελώς αναξιόπιστου δημοσκόπου
Γελάει ο κόσμος
Σε λίγο θα παρουσιάσουν δημοσκόπηση σύμφωνα με την οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα εμφανίζει ποσοστά... μονοκομματικής δημοκρατίας.

Ο εντελώς αποτυχημένος στις εκτιμήσεις του, Μαρατζίδης, ο εκλεκτός του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλαφούζου, δημοσιοποίησε τα αποτελέσματα δημοσκόπησης σύμφωνα με την οποία η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 17,5 ποσοστιαίες έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

Συγκεκριμένα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συγκεντρώνει στην πρόθεση ψήφου ποσοστό 33% έναντι 15,5% του ΣΥΡΙΖΑ. Τρίτο κόμμα έρχεται η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 7,5% και ακολουθούν το ΚΚΕ με 7%, η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 6,5%.

Από κει και πέρα 4 κόμματα συγκεντρώνουν ποσοστό 2%. Πρόκειται για το Ποτάμι, τους ΑΝΕΛ, την Ένωση Κεντρώων, αλλά και την Πλεύση Ελευθερίας που δεν είναι στη Βουλή. Ακολουθεί η Λαϊκή Ενότητα με 1%.

Ένα ποσοστό της τάξεως του 15% απαντά «Δεν ξέρω/ Δεν απαντώ», ενώ ένα ποσοστό 6,5% απαντά πως θα ψηφίσει άλλο κόμμα.

Τα υπόλοιπα ερωτήματα αρνούμαστε να τα αναμεταδώσουμε. Είναι σαν να τα έχει υποδείξει ή γράψει το γραφείο Τύπο της ΝΔ.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στις τελευταίες εκλογές δεν είχε τηρήσει ούτε τα προσχήματα. Έδειχνε τότε τη Νέα Δημοκρατία να προηγείται λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες. Τελικά η Νέα Δημοκρατία ηττήθηκε με επτά μονάδες διαφορά.

Σχόλια