Ποινική δικογραφία για τον πρώην υπ. Υγείας Μ. Βορίδη στη ΒουλήΠοινική δικογραφία για τον πρώην υπουργό Υγείας Μάκη Βορίδη μεταβίβασε χθες στη Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής. Αφορά δημοσιεύματα για παραπεμπτικά υπερκοστολογημένων εξετάσεων που συνταγογραφούσε ο βουλευτής-και πρώην αναπληρωτής υπ. Υγείας Μ. Σαλμάς.
Ειρήνη Προμπονά
Ποινική δικογραφία για τον πρώην υπουργό Υγείας Μάκη Βορίδη μεταβίβασε χθες στη Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, όπως ανακοινώθηκε στην Ολομέλεια. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «105,5 στο Κόκκινο», αφορά δημοσιεύματα της «Εφημερίδας των Συντακτών» για παραπεμπτικά με υπερκοστολογημένες εξετάσεις τα οποία συνταγογραφούσε ο πρώην αναπληρωτης υπουργός Υγείας και νυν βουλευτής Μάριος Σαλμάς για συγκεκριμένο ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο ζημιώνοντας έτσι το Δημόσιο με το ποσό των 825.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι τα δημοσιεύματα της εφημερίδας αφορούν την περίοδο του Οκτωβρίου 2016, ενώ ο πρώην υφυπουργός Υγείας και νυν βουλευτής της ΝΔ Μ. Σαλμάς είχε αποστείλει εξώδικο διαμαρτυρία στην εφημερίδα εξ αιτίας των δημοσιευμάτων.
https://left.gr/

Σχόλια