ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: Η Μαρέβα άρχισε τρελές επενδύσεις 5 μέρες μετά τον χωρισμό της«Μίλησε» το πόθεν έσχες της Μαρέβα και του Κυριάκου Μητσοτάκη!!! Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η Μαρέβα Γκραμπόβσκι Μητσοτάκη άρχισε τις μεγάλες επενδύσεις μόλις πέντε μέρες μετά την έναρξη της διάστασής της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη – ίσως για να ξεπεράσει την θλίψη από το προσωπικό και οικογενειακό δράμα που ζούμε.

Το «εύρημα» αυτό προέκυψε, σύμφωνα με πληροφορίες, από την μελέτη των πόθεν έσχες και των περιουσιακών στοιχείων της Μαρέβα και του Κυριάκου Μητσοτάκη από δικαστικό που συμμετέχει στην Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής και είχε ελέγξει τα περιουσιακά στοιχεία της Μ. Μητσοτάκη.

Από την ανάλυση των στοιχείων το συμπέρασμα του δικαστικού, που φρόντισε να το «μοιραστεί» με τα άλλα μέλη της Επιτροπής Πόθεν Έσχες, ήταν ότι «πέντε μέρες μετά την έναρξη της διάστασής της αρχίζει η εργώδης επιχειρηματική δραστηριότητα της Μ. Μητσοτάκη». Με αυτά τα δεδομένα η Επιτροπή αποφάσισε να ζητήσει περισσότερα στοιχεία από το ζεύγος Μητσοτάκη. Συγκεκριμένα η απόφαση της Επιτροπής είναι «οι ερευνώμενοι να προσκομίσουν συμπληρωματικά στοιχεία, ώστε τα μέλη της Επιτροπής να διαμορφώσουν εδραία πεποίθηση για την ουσία της υπόθεσης πριν οδηγηθούν στην τελική κρίση».

Σχόλια