Ο υφυπουργός της ΝΔ, η διευθύντρια του γραφείου του και ένα έργο 27.000 ευρώ
Στον ΕΟΠΠΕΠ (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού) εκτός από καταγγελίες πεταμένων εικόνων στα σκουπίδια και σταυρουδάκια που η διευθύνουσα σύμβουλος αποπειράθηκε να αφαιρέσει, υπάρχουν έργα που πληρώθηκαν προκαταβολές χωρίς ποτέ να ολοκληρωθούν κι άλλα που διεκπεραιώθηκαν από διευθύντριες πολιτικών γραφείων πρώην υφυπουργών.
του Άγγελου Προβολισιάνου
Ο λόγος για την δικηγόρο Αναστασία Σισμανίδου το βιογραφικό της οποίας είναι διανθισμένο από τις κατά καιρούς θητείες της ως ειδική σύμβουλος – συνεργάτης σε πολιτικά γραφεία υφυπουργών και υπουργών της Νέας Δημοκρατίας. Σύμφωνα με τα ΦΕΚ, υπήρξε ειδική σύμβουλος − συνεργάτης στο πολιτικό γραφείο του πρώην υφυπουργού Ανάπτυξης Γεωργίου Σαλαγκούδη, του πρώην υπουργού Μακεδονίας – Θράκης Σταύρου Καλαφάτη, του υφυπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Γκιουλέκα αλλά και του μετέπειτα υφυπουργού Παιδείας, Γιώργου Γεωργαντά. Μάλιστα, τον Ιούλιο του 2014, κατά το ΦΕΚ 388, η κ. Σισμανίδου προσλήφθηκε στη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης σε θέση ειδικού επιστήμονα με σχέση Ιδιωτικού Δικαίου.
Στις 16/12/2014 λοιπόν, η κ. Σισμανίδου αναδεικνύεται δικαιούχος στο έργο ύψους 27.000 ευρώ του ΕΟΠΠΕΠ: «Ανάπτυξη του Εθνικού Συστήματος Πιστοποίησης Εκροών Μη Τυπικής Εκπαίδευσης και Άτυπης Μάθησης», όντας παράλληλα διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του υφυπουργού Παιδείας, Γιώργου Γεωργαντά, και ειδική επιστήμονας στη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης.

http://www.koutipandoras.gr

Σχόλια