Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αποφασίσει να «τελειώσει» τον Βασίλη Κικίλια
Εργολαβικά φαίνεται πως έχει αναλάβει τον πόλεμο κατά του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Βασίλη Κικίλια, η Ελευθερία του Τύπου του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Λίγες μόλις ημέρες πριν την πρωτοφανή σύγκρουση και τους μύδρους του Γιώβργου Τράγκα από τον αέρα των Παραπολιτικών FM, αυτή τη φορά η καθημερινή εφημερίδα του ομίλου σε ένα παραπολιτικό της κάνει λόγο για έντονες φήμες που θέλουν τη Μαρία Σπυράκη να βρίσκεται ante portas του επικοινωνιακού επιτελείου της Νέας Δημοκρατίας.

Η νέα «μπηχτή» κατά του Βασίλη Κικίλια έρχεται σε συνέχεια της πολεμικής που έχει εξαπολύσει ο όμιλος των Κουρτάκη – Μαρινάκη κατά του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, με υπονοούμενα για έλλειμμα επικοινωνιακής υπεροχής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παρά την μιντιακή υπεροπλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος στηρίζεται από τη μεγάλη πλειοψηφία των Μέσων.

«Εντείνεται η φημολογία στα πολιτικά και δημοσιογραφικά στέκια, σύμφωνα με την οποία ο Κυριάκος έχει αποφασίσει να αναθέσει στην ευρωβουλευτίνα της ΝΔ Μαρία Σπυράκη την «καυτή πατάτα» της γαλάζιας επικοινωνίας. Φυσικά από τη στιγμή που η καλή (πρώην) δημοσιογράφος θέλει να πολιτευθεί στην Α’ Θεσσαλονίκης, ανακύπτει ένα μικρό θέμα που σχετίζεται με την εκπροσώπηση τον τελευταίο μήνα πριν από τις εκλογές» αναφέρει η εφημερίδα στη στήλη παραπολιτικών που υπογράφει «Η Μέδουσα».

Όπως φαίνεται, είτε η ίδια η ηγεσία της ΝΔ, είτε κάποιοι άλλοι πέριξ αυτής έχουν βαλθεί να «φάνε» τον Βασίλη Κικίλια, στρώνοντας το χαλί για ντόμινο εξελίξεων στη γαλάζια επικοινωνιακή εμπροσθοφυλακή…

tribune.gr

Σχόλια