Φιάσκο και ατελείωτος διασυρμός για τη Μαρία Σπυράκη με το «καλημέρα» - Γελάει ο κόσμος με την νέα εκπρόσωπο της ΝΔ
Σε φιάσκο ολκής με το «καλημέρα» οδηγείται το νέο επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ υπό τη Μαρία Σπυράκη, μετά και την πρώτη «επίσημη» διαρροή του γραφείου Τύπου με αφορμή το νομοσχέδιο για την κάνναβη.

Συγκεκριμένα η ΝΔ σε non paper σημειώνει, πως είναι αυτονόητο ότι θα εξετάσει το νομοσχέδιο για την κάνναβη, αφού προηγουμένως συμφωνήσουν για το περιεχόμενο, τόσο οι κυβερνητικοί εταίροι, «όσο και οι τάσεις τους που αδυνατούμε να παρακολουθήσουμε».

«Μέχρι τότε ας απαντήσει τουλάχιστον η Κυβέρνηση στο εύλογο ερώτημα των πολιτών “τι πίνετε και δεν μας δίνετε”» προσθέτει η ΝΔ και σημειώνει: «Μια Κυβέρνηση που:

-Υπερφορολογεί τους πάντες και τα πάντα

-Φυλλορροεί υπό το βάρος της πίεσης των οικονομικών αδιεξόδων που ίδια προκάλεσε

-Αδυνατεί να προσελκύσει επενδύσεις

-Έχει εγκαταλείψει στην τύχη τους τα νοσοκομεία και τη δημόσια υγεία

Φέρνει στην Βουλή ένα νομοσχέδιο για την κάνναβη».

Ωστόσο, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, δεν υπάρχει κανένα σχετικό νομοσχέδιο που να έρχεται το προσεχές διάστημα προς ψήφιση στη Βουλή.

Αντιθέτως, το μόνο που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι η κοινή υπουργική απόφαση που υπεγράφη για τη φαρμακευτική κάνναβη, η οποία αφορά χιλιάδες ασθενείς που υποφέρουν από πολύ σοβαρές χρόνιες ασθένειες και η οποία έχει ήδη βγει σε ΦΕΚ από τις 30 Ιουνίου.

Η ΝΔ ωστόσο, η οποία στη διαρροή της δεν προσδιορίζει καν ότι γίνεται λόγος για τη φαρμακευτική κάνναβη, οφείλει να ξεκαθαρίσει εάν το ειρωνικό σχόλιό της αφορά τους χιλιάδες ασθενείς που υποφέρουν.

Και φυσικά να εξηγήσει γιατί βασίστηκε σε δημοσιεύματα που μόνο στόχο είχαν να δημιουργήσουν την εικόνα κυβερνητικών τριγμών μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, αυτή τη φορά για κάποιο υποτιθέμενο νομοσχέδιο για την «κάνναβη», στον απόηχο του νομοσχεδίου για την αλλαγή ταυτότητας φύλου.

Είναι άξιο απορίας εάν μετά τον κ. Μητσοτάκη και το νέο επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ παίρνει «γραμμή» από εξωγήινους στον Υμηττό…

tribune

Σχόλια