Απευθείας ανάθεση 22.000€ από το Μαξίμου σε εταιρεία που ιδρύθηκε 2 μήνες πριν πάρει την ανάθεση και έχει μηδέν υπαλλήλους!
Σε μία ακόμα σοβαρή καταγγελία προχωρά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, που αφορά μία ακόμα απευθείας ανάθεση μερικών χιλιάδων ευρώ από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Πέρα από τις απευθείας αναθέσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστές, όπως αυτή της Σοφία Νικολάου και του Νότη Μηταράκη, ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook καταγγέλλει μία ακόμα ανάθεση που έρχεται αυτή τη φορά κατευθείαν από το Μαξίμου με πρωταγωνιστές τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το δεξί του χέρι Γρηγόρη Δημητριάδη.

Παραθέτοντας λεπτομερή στοιχεία, επισημαίνει πως το γραφείο του πρωθυπουργού, προχωράει σε μία ακόμη ανάθεση ύψους 22.000 ευρώ σε μια εταιρεία που ασχολείται με λογισμικά και ασφάλεια αρχείων η οποία φτιάχτηκε μόλις πριν από δύο μήνες, με μετοχικό κεφάλαιο μόλις 1000 ευρώ, μηδέν υπαλλήλους και έσοδα για το 2019… μόνο την ανάθεση.

Πρόκειται για μια ακόμη υπόθεση με οσμή σκανδάλου η οποία έρχεται στην επιφάνεια λίγες μόνο ώρες μετά από μία ακόμη απευθείας ανάθεση από το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής σε εταιρεία που παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες στην οποία τυχαίως αντιπρόεδρος και γενική διευθύντρια (COO) τυγχάνει να είναι η σύζυγος του εκπροσώπου της Τράπεζας της Ελλάδος και πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών Ηλία Πλασκοβίτη.

Με πληροφορίες από: documentonews.gr.

Σχόλια